Ljusvandring på Uppsala slotts tak

Från SEK 595,00 kr
  • Varaktighet: 90 Minuter (cirka)
  • Plats: Uppsala
  • Produktkod: 134

Ljusvandring på Uppsala slotts tak under Allt ljus på Uppsala

Hur går det till?

Iklädda ljusdräkter promenerar vi längs takåsen på Uppsala slott. En härlig och spännande upplevelse för dig som vill vara med om något verkligt speciellt. Vi kör turer varje lördag och söndag klockan 18:00.

Vem kan vara med?

För att delta ska du minst vara 140 cm lång och högst väga 120 kg. Du som är under 18 år får vara med i sällskap av målsman. För vissa personer passar kanske inte aktiviteten, till exempel för den som har svårt att gå i trappor, stark höjdrädsla eller yrsel. Självklart måste alla vara nyktra. Om du skulle känna att du inte vill gå ut på taket går det bra att vänta på gruppen i tornrummet, och biljetten är tyvärr förverkad.

Klädsel

Kläder efter väder. Tänk på att ha stabila skor, utan klackar.

Kamera

Ta gärna med kamera eller mobil om den är försedd med en rem som gör att du inte kan tappa den. Tipsa alla om ditt mod, och glöm inte hashtaggen: #takvandring

Väder

Vi kontrollerar vädret inför varje dag och bedömer vi att det inte går att vandra pga åska eller blixtoväder kan arrangemanget ställas in. Då får du ett presentkort att lösa in vid annat tillfälle.

Säsong

Under ljusfestivalen

Helger i november 

Varaktighet

Aktiviteten tar cirka 90 min beroende på gruppstorlek

Gruppstorlek

Högst 10 personer

Säkerhetsinformation

GO Adventure AB har ansvarsförsäkring. Våra guider har genomgått säkerhetsutbildning för att guida på tak och är certifierade inom första hjälpen och hjärtlungräddning. Anläggningen undergår regelbunden besiktning och vi använder endast CE-märkt utrustning av högsta kvalité.